середа, 29 вересня 2010 00:00

Наталія Ратушна зникла разом із донькою

Автор: фото з архіву Наталії Ратушної
  Тернополянка Наталія Ратушна із новонародженою донькою Софією. Вони зникли на початку серпня
Тернополянка Наталія Ратушна із новонародженою донькою Софією. Вони зникли на початку серпня

Другий місяць міліціонери та родичі шукають 28-річну тернополянку Наталію Ратушну. На початку серпня вона зникла з донькою 4-місячною Софією. Вдома залишилися її старші діти 10-річні Анатолій та Галина.

— Тепер дітьми я опікуюся, — розповідає батько зниклої 53-річний Федір Ратушний. Він живе у селі Озерна Зборівського району. — Оце в школу завів, потім у село вертаюся. Увечері знову в Тернопіль їду. І так кожен день.

Батьки Наталії останні роки працюють на заробітках у Москві. Жінка з дітьми жила в квартирі мікрорайону Сонячний. Працювала медсестрою на "швидкій", з чоловіком розійшлась.

— Десь три роки тому познайомилася з англійцем Джеймсом Рідом, — продовжує Федір Ратушний. — Чим він займався, де брав гроші і жив — не знаю. Спершу ніби нормальний був, а потім почалися скандали. Дома в Наталі почав права качати, міг ударити. Коли я був в Україні — зі мною сварився, пару раз бив, міліцію до нього визивали.

Торік Наталія завагітніла. Софійку записала на власне прізвище, батька не вказала.

— На той час і знати не хтіла того англійця, — каже. — А він вічно скандалив. Коли Наталя його в хату не пускала — ногами двері виламував. Вимагав, щоб квартиру на нього переписала.

Шле есемески, що приїде і нас повбиває

У липні Наталія вирішила сховатися від Джеймса. Відправила старших дітей до батьків у Москву, із Софійкою поїхала на курорт у Трускавець.

— Той англієць усіх її знайомих обпитав, та ніхто не сказав за Наталю. Тоді він 1 серпня підпалив нашу хату в селі.

Наталя повернулася до Тернопільської області, щоб доглядати за обгорілою хатою. Подзвонила до батька, аби той приїхав. Міліціонери затримала англійця, взяли покази й відпустили.

— А за тиждень Наталі з Софійкою не стало, — розповідає Федір Ратушний. — Причому всі документи лишилися. Думаю, цей Джеймс погрозами змусив доньку кудись із ним їхати. Вона не з таких людей, які можуть дати опір. Думаю, той нелюд тримає її в заложніках. Час від часу шле есемески з невідомих номерів, що приїде і нас повбиває. Мені внуків шкода — вони ж уже дорослі. А втішити їх не можу.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Ратушна зникла разом із донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі