понеділок, 19 березня 2007 16:03

Над підозрюваним Сергієм Бойко таксисти хотіли вчинити самосуд

11 березня на околиці Чернігова, біля повороту на приміське село Радянська Слобода, Сергій Бойко, 19 років, показував, як убив 31-річного таксиста Володимира Березана. Молодика охороняли вісім міліціонерів, бо з"їхалися чернігівські таксисти — вчинити над убивцею самосуд.

Сергій Бойко живе з матір"ю та братом-близнюком у селі Льгів. Постійного місця роботи не має. 7 березня узяв у матері 300 грн і подався до Чернігова святкувати з друзями Міжнародний жіночий день. Десь о сьомій вечора повертався додому. У районі Музикалка запитав у двох таксистів, скільки коштує проїхати кілька кілометрів до кінцевої автобуса N103 — повороту на Радянську Слободу. Ті сказали — 15 грн. Бойко вагався, однак сів на заднє сидіння в машину Березана. Коли доїхали до місця, вихопив ножа й ударив таксиста в шию, лоб, груди. Потім утік.

Поранений Березан вийшов на дорогу, почав зупиняти авто. Попутка відвезла його до міської лікарні N2. Там таксист описав нападника й помер від утрати крові.

За кілька хвилин біля повороту на Радянську Слободу була міліція. У таксі знайшли розкладний ніж і пачку цигарок "Трейд". Місцеві сказали, що в сусідньому селі живе схожий на нападника чоловік. Також курить рідкісні цигарки. Правоохоронці спочатку затримали брата-близнюка Бойка. Сергія спіймали в місті енергетиків Славутич, де той намагався сховатися. Каже, вбив, бо не мав чим платити за проїзд.

У таксиста залишилися двоє маленьких дітей.

Зараз ви читаєте новину «Над підозрюваним Сергієм Бойко таксисти хотіли вчинити самосуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі