вівторок, 13 серпня 2019 05:40

На Тараса Тополю вчинили замах

На лідера музичного гурту "Антитіла" 32-річного Тараса Тополю скоїли замах. 2 серпня за кілька метрів від нього пролунав вибух. Чоловік проходив повз столичну аптеку на вул. Парково-Сирецька, 11.

Тарас не постраждав. Звернувся у поліцію, яка зафіксувала напад. 9 серпня дізнався, що за ним стежать невідомі і прослуховують телефон.

Співак є молодіжним послом ООН. У червні він розповів про відсутність вакцинації від черевного тифу та менінгококової інфекції та холери в українських миротворців у Демократичній Республіці Конго.

— Мені наполегливо порадили, заради власної ж безпеки, збавити оберти. Бо вакцини та медицина — це лише "вершина айсберга" корупційної вертикалі дуже серйозних людей, і на кону сотні мільйонів гривень, — каже Тарас Тополя. — На це хочу відповісти: я нічого не боюся. Ні фізичного тиску, ні залякувань, ні, тим більше, спроб дискредитувати мою репутацію. Готовий до публічних атак на мене, вкидів різних фейків та спроб пов'язати мене з якимись зацікавленими особами.

Поліція надала охорону його синам — 6-річному Роману та Марку, 4 роки. Cлідчі встановлюють причетних до вибуху.

Зараз ви читаєте новину «На Тараса Тополю вчинили замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі