середа, 12 грудня 2007 07:06

На міністра готують позов до суду

Начальник Тернопільської державтоінспекції Олег Кав"юк хоче подати до суду на в.о. міністра внутрішніх справ Михайла Корнієнка. Вимагатиме поновити себе на посаді. 27 листопада на міністерській колегії звільнили керівників ДАІ Київської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

— Звільнення Кав"юка безпідставне, це повна "заказуха", — вважає начальник тернопільської обласної міліції генерал-лейтенант 52-річний Віталій Максимов.

У листопаді президент України критикував даїшників за численні аварії на дорогах. Після цього кількох керівників звільнили. Однак Тернопільщину Віктор Ющенко згадав позитивно — за 10 місяців тут сталося найменше ДТП. Кав"юк керує державтоінспекцією три місяці. За цей час затримали майже в півтора рази більше п"яних водіїв, ніж за аналогічні періоди раніше.

Віталій Максимов має дві версії причини звільнення Кав"юка. Перша — начальник ДАІ активно бореться з контрабандними товарами. Друга версія — помста самому Максимову за критику кадрової політики міністерства.

На час звільнення Олег Кав"юк був у відпустці. Нині він лікує гіпертонічний криз і готує судовий позов. Досі чоловік не мав жодного службового покарання.

Зараз ви читаєте новину «На міністра готують позов до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі