пʼятниця, 11 квітня 2008 07:04

Мунтян зарізав ножем дружину, її доньку та онука

— Уже дзвони в церкві дзвонять, якраз ховають нині, — розповідає у середу 20-річна Людмила Андрусяк, діловод Мамаївської сільради у Кіцманському районі на Буковині. — Цілу сім"ю понесли на цвинтар.

Минулої п"ятниці місцевий житель Анатолій Мунтян, 53 роки, зарізав кухонним ножем 60-річну дружину Катерину, її доньку Анжелу Миронець, 37 років, та 7-річного внука Павлика.

Слідчі прибули в Мамаївці перед десятою вечора 4 квітня.

— У салоні ВАЗ-2104 на подвір"ї були тіла жінки та маленького хлопчика. Поряд із авто знайшли мертвою господиню будинку, — описує місце злочину начальник обласного управління карного розшуку Микола Макаревич, 35 років. — У вбивстві запідозрили чоловіка хазяйки. Бійці спецпідрозділів "Сокіл" і "Беркут" спочатку обшукали триповерховий дім. Затримали Анатолія через годину на околиці села.

Чоловік зізнався у скоєному. Того вечора він прийшов додому напідпитку й посварився із жінкою через майнові права на будинок і кредити. Розлютився настільки, що схопив кухонного ножа і завдав кількох ударів у груди Катерині. Донька з онуком забігли до кімнати на галас і потрапили під гарячу руку чоловіка. Хлопчика Мунтян убив вісьмома ударами. Потім виніс тіла у двір. Анжелу й Павлика поклав у салон своїх "жигулів". Коли піднімав дружину, злякався сусідів і втік.

Анатолій ніде не працював, зареєструвався приватним підприємцем і займався посередницькими послугами. Сусіди розповідають, що в хаті Мунтяна часто спалахували конфлікти. Рік тому в чоловіка відібрали зареєстрований газовий пістолет. А до того його притягували до кримінальної відповідальності за шахрайство, але амністували.

Від першого шлюбу в Катерини залишився син Олександр, 25 років. Він уже одружений. Анжела розлучилася з чоловіком Ігорем Миронцем кілька років тому. Він живе у Сторожинці.

Зараз ви читаєте новину «Мунтян зарізав ножем дружину, її доньку та онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі