вівторок, 13 січня 2009 17:54

Міліціонер-педофіл колов своїх жертв снодійним

Міліціонери Донецької області розшукують свого колегу, якого підозрюють у 15 зґвалтуваннях. Він нападав на неповнолітніх.

— Це працівник міліції, — каже начальник обласної міліції Микола Куп"янський. — Як не печально, але я змушений визнати це.

Міліціонери не називають імені та прізвища колеги. Відомо лише, що він із 2007 року нападав на дітей у містах Єнакієве, Мар"їнка, Шахтарськ, Дзержинськ, Кіровське і Пролетарському районі Донецька. Їздив чорним "Деу Ланосом". Вистежував школярок, обманював, затягував до машини, колов снодійне і вивозив до безлюдних місць. Діти приходили до тями далеко від дому. Згадують, що на передній панелі автомобіля приклеєна фігурка собаки, який киває головою. На місці одного злочину знайшли шприц із рештками снодійного препарату — кетаміну.

У січні 2008 року чоловік скоїв два напади з інтервалом у тиждень. Міліціонери помітили однаковий почерк. Визнали, що діє серійний маніяк. Повідомили його прикмети. Після цього міліціонер принишк. Знову напав у липні 2008 року на 10-річну школярку з Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер-педофіл колов своїх жертв снодійним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі