пʼятниця, 18 липня 2008 07:11

Миколу Гулого тиждень тримали в клітці для собак

Автор: фото: УНІАН
  Працівники міліцейського спецпідрозділу ”Сокіл” звільняють з клітки Миколу Гулого. Чоловік не міг сам встати
Працівники міліцейського спецпідрозділу ”Сокіл” звільняють з клітки Миколу Гулого. Чоловік не міг сам встати

Сім днів 28-річний Микола Гулий сидів у клітці, в якій перевозять собак. Минулого тижня про нього дізналися міліціонери й звільнили чоловіка.

— До управління по боротьбі з організованою злочинністю звернувся харків"янин, — розповідає Лариса Волкова із харківського обласного управління міліції. — Він розповів, що в селі його бабусі людину посадили у клітку. Казав, усе село гуде. Хтось бачив закриту людину, так тепер тільки про це й балачок.

На місце виїхав спецпідрозділ міліції "Сокіл". Чоловіка знайшли посеред сіна на фермі. На ньому була лише майка. Микола Гулий сидів у клітці. Через її малі розміри не мав змоги сидіти рівно. Коли клітку відкрили, йти самостійно теж не міг. Хитався, падав.

Чоловік розповів, що годував худобу на приватній фермі. За це отримував гроші від власника. Одного разу прийшов напувати бичків. Та господар із сином почали його бити. Хтось вкрав реманент, а вони подумали на Гулого. Робітника запхали в клітку, замкнули, періодично били.

Уранці та ввечері приносили й кидали чоловікові скибку хліба й пляшку води. Усі дні Микола сидів зігнутий просто неба.

Проти власника ферми та його сина порушили кримінальну справу за незаконне позбавлення волі. Чоловікам загрожує 10 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Гулого тиждень тримали в клітці для собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі