четвер, 26 червня 2008 07:08

Михайло Матюшенко посадив доньку на ланцюг

Автор: фото: ЦГЗ УМВС України у Полтавській області
  Михайло Матюшенко з селища Котельва на Полтавщині каже, що має власні методи виховання дітей
Михайло Матюшенко з селища Котельва на Полтавщині каже, що має власні методи виховання дітей

— Батько підійшов й наказав іти садити картоплю. Я погодилася, але хотіла ще зайти в магазин. Він розізлився, почав кричати, витяг із кишені ланцюг із замком, накинув мені на шию. Коли замок защепнувся, почав тягти, — розповідає міліціонерам 14-річна Наталія Матюшенко із селища Котельва на Полтавщині.

8 травня Наталія поверталася зі школи з подругами. Її зустрів батько — 37-річний Михайло Матюшенко.

— Дівчина стояла на колінах недалеко від райсуду, — каже Яна Холодна з обласного управління міліції. — Заплакана, з ланцюгом на шиї, просила її відпустити.

За Наталку вступилися троє чоловіків, які проходили повз. Михайло не знайшов ключа від замка й пішов додому. Живе він за 2 км від місця пригоди. Дівчину відвели до слюсаря, який перепиляв ланцюг болгаркою.

Матюшенка заарештували на 15 діб за хуліганство й непокору міліції. Можуть позбавити батьківських прав.

— Він став тікати, коли його намагалися відвезти до відділку, — каже Холодна. — Як наздогнали, почав відбиватися й покусав міліціонера.

Михайло перебуває на обліку у психіатричному диспансері. Перебивається разовими підробітками. Сім років тому його засуджували за продаж макової соломки. Жив із дружиною Світланою та донькою Наталкою, у квітні розлучився. Дружина з донькою переїхали до бабусі.

— Перед тим Міша уже перестрівав доньку, — згадує колишня дружина Михайла Світлана Матюшенко, 34 роки. Жінка працює нянею в дитсадку "Пролісок". — Забрав її сумку з книжками, змушував іти й допомагати йому по господарству. Донька мала відпрацьовувати, щоб забрати свої речі.

Михайло не визнає своєї провини.

— А що тут такого? — каже він міліції. — Я доньку виховував. Не треба, щоб діти сідали на голову. Кожен має свої методи. Хтось дає дубцем, хтось ременем, я — ланцюгом.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Матюшенко посадив доньку на ланцюг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі