середа, 17 вересня 2008 07:10

Михайла Сидоренка вбили за повчання

4 вересня у місті Ніжин на Чернігівщині поховали 82-річного Михайла Сидоренка.

— 31 серпня тато поїхав пасіку до зими готувати, — розповідає Іван Сидоренко, 54 роки. — Це за 10 кілометрів від міста. Щодня на своїй "дельті" туди їздив. Коли не повернувся, занепокоїлись. Він у нас завжди йшов додому. Пішли тією дорогою, під кожен кущ заглядали. Побачили покопане місце. Я двічі гребнув руками. Побачив спочатку край куртки, тоді руку. Впізнав, що то батькова. Мопеда поряд не було.

Чоловік зателефонував до міліції. Тіло Михайла Карповича було побите, без штанів. Наступного дня затримали 17-річного Ігоря Поповича, Сергія Приходька, 26 років, та 22-річного Сергія Стафієнка. У дворі одного з них знайшли "дельту" Сидоренка.

Гребнув руками. Побачив спочатку край куртки, тоді руку

4 вересня компанія святкувала день народження Поповича. На "запорожці" без номерів поїхали на природу. Поверталися полем. Сидоренко їхав назустріч. Чоловіки жартома скерували авто на нього. Той упав, почав кричати, повчати, як треба їздити. Це розлютило компанію. Накинулися на пенсіонера з кулаками. Потім облишили. Один забрав мопед, інші поїхали "запорожцем". Уночі повернулися й закопали тіло.

Затримані раніше не перебували у в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Сидоренка вбили за повчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі