пʼятниця, 17 грудня 2010 05:30

Мер Радивилова збив велосипедиста

Автор: фото з сайта www.radyvyliv.net
   Миколу Карапетяна називають вічним мером міста Радивилів Рівненської області
Миколу Карапетяна називають вічним мером міста Радивилів Рівненської області

14 грудня близько 22.50 мер райцентру Радивилів Рівненської області 51-річний Микола Карапетян збив чоловіка, який їхав на велосипеді. Це сталося за 5 км від Радивилова, між селами Михайлівка та Крупець. За кермом "Тойота-Кемрі" був міський голова, перед тим проїхав 423 км — повертався зі столиці.

— У мене й думки не було тікати з місця ДТП. Я викликав "швидку" і даїшників, — каже Микола Аракелович. — Я бачив велосипедиста. Він їхав по обочині, на багажнику висів якийсь мішок і затуляв катафоти. Коли нас розділяло всього кілька метрів, він несподівано виїхав на проїжджу частину. Чому — не знаю. Можливо, його занесло на слизькій дорозі або не втримав рівноваги через мішок.

Чиновник каже, що не зміг зупинитися. "Тойота" наїхала на велосипедиста. Той відлетів, в іномарки погнувся капот. Мер загальмував і вибіг на трасу. Збитий лежав на спині в калюжі крові. Мішок із металобрухтом валявся неподалік.

— Усе сталося так швидко і так страшно. Я підбіг до нього, пощупав пульс. Одразу викликав "швидку", але їхня допомога вже не знадобилася. Чоловік помер на місці. Мені дуже прикро, — каже Микола Карапетян.

Інспектори ДАІ кілька годин встановлювали особу загиблого. Ним виявився 35-річний В'ячеслав, житель Радивилова.

— Мера не затримували. За фактом ДТП триває слідча перевірка. Протягом 10 днів мають вирішити, чи порушувати кримінальну справу, — говорить Ярослав Мельничук з обласного управління ДАІ.

Миколу Карапетяна в Радивилові називають "вічним мером". Він очолює міськраду з 2002 року, тричі поспіль перемагав на виборах голови.

— Шкода мера як людину. Він хороший чоловік, за пенсіонерів дбає. Навіть заборонив міжміським маршруткам по центру їздити, бо ми скаржилися на загазованість і шум. Завдяки Карапетяну цього року Радивилів виграв Всеукраїнський конкурс із благоустрою, — каже 52-річна місцева Надія Троцюк.

Зараз ви читаєте новину «Мер Радивилова збив велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі