четвер, 27 грудня 2007 07:09

Максим Острянка встромив у живіт ножа

По обіді 9 грудня 17-річний Максим Острянка з села Тупичів Городнянського району Чернігівщини зайшов у гості до друга Івана Олійника, 19 років. Хлопці розпили пляшку горілки, заговорили про харакірі — самогубство японських воїнів.

Ближче до вечора до них приєднався 33-річний Олексій Желдак, вітчим Максима. Сказав, що в нього народився син. Розпили з пасинком іще пляшку.

— Я й так нікому в цьому житті не потрібен, а тут іще й брат народився, — бурчав Максим. Раптом схопив ножа та щосили встромив собі в живота.

Хлопця відвезли до лікарні, зробили операцію. Нині його життю нічого не загрожує.

Максим жив по черзі — то в матері, то в батька, вони розлучені й мешкають окремо. Навчався в технікумі у Чернігові.

— Він товариський, відкритий, — каже про Максима Острянку сільський голова Лариса Шовкова, 40 років. — Як кажуть, "із перцем", але такого ніхто не очікував.

Останнім часом хлопець перебрався до матері, 33-річної Світлани Козубської. Жінка зійшлася з Олексієм Желдаком, завагітніла.

— Ми довго не говорили Світлані, що Максим у лікарні, — зізнається голова сільради. — Боялися, що молоко перегорить. Однак усе минулося.

Зараз ви читаєте новину «Максим Острянка встромив у живіт ножа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі