вівторок, 22 січня 2008 07:13

Максим Котляревський стрибнув із мосту

Увечері 13 січня Максим Котляревський, 28 років, з райцентру Кременчук Полтавської області повертався в автопарк. Чоловік працював водієм маршрутки. Автобус був порожнім.

Близько сьомої Максим зупинився на Крюківському мосту через Дніпро. Увімкнув "аварійку", виліз на поручні споруди і стрибнув униз.

— Позаду їхала маршрутка з пасажирами, — розповідає командир Кременчуцької воєнізованої аварійно-рятувальної частини Валентин Шафорост, 45 років. — Вони все бачили. Викликали пожежників та водолазів.

Дворівневий міст заввишки до 30 м. Зверху їздить автотранспорт, знизу — потяги. Котляревський упав на кригу за 15 м від мосту. Водолази не могли дістатися до нього через промивини у льоду. Близько дев"ятої вечора рятувальники спустили човен.

— Було темно й холодно, — веде далі Шафорост. — Ліхтарик сів за годину, працювали фактично навпомацки. На мосту постійно їздили поїзди, а відстань від металевих поручнів до першої колії не більш як метр. Доки потяг їхав, ми щільно притискалися до перил.

Тіло чоловіка підняли на міст. Тут уже чекали родичі й міліція. Вірили, що Максим ще живий.

Котляревський із дружиною та 4-річною донькою жив у місті Світловодськ Кіровоградської області, за 20 км від Кременчука. Колишні колеги називають його відповідальним. Максим не пив, після роботи завжди поспішав додому. Напередодні смерті відпочивав разом із кумами. Був у гарному настрої, про проблеми не говорив.

Зараз ви читаєте новину «Максим Котляревський стрибнув із мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі