середа, 27 лютого 2008 07:05

Людмилу Цицуру вбили тракторним шлангом

15 лютого в селі Велика Загорівка Борзнянського району Чернігівщини поховали 47-річну Людмилу Цицуру. Дітей у неї не було, чоловіка теж, родичі живуть у райцентрі Мена. Ховали односельці.

— 13 лютого до мене прийшли Сашко Плюхін і Володимир Донченко. Вони працюють різноробочими на пилорамі. Кажуть, зайшли до Людмили випити чвертку, а вона лежить у хаті, наче мертва, — розповідає сільський голова Сергій Кравченко, 42 роки. — Пішов поглянути. Людмила лежала на підлозі, під головою була подушка, а зверху прикидана одягом.

Приїхала міліція. На обличчі загиблої помітили рану ніби від кулі, однак зброї в хаті не було. У жінки була зламана нижня щелепа. За висновком судмедексперта, рана спричинена тупим металевим предметом. Опитали сусідів. Виявилось, що напередодні Цицура посварилася з односельчанкою Олесею Плюхіною. Її син 26-річний Олександр прийшов розібратися. Зізнався, що декілька разів ударив жінку шлангом від трактора. А на кінці шланга — важка накидна гайка.

Після побоїв Людмила прожила ніч. До неї заходила односельчанка Валентина Бойко, подавала води. До ранку жінка померла.

Олександра Плюхіна затримали.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Цицуру вбили тракторним шлангом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі