вівторок, 13 травня 2008 07:13

Людмила Воронова поїла півторарічного сина горілкою

Автор: фото: Олена ТАЛАЄВА
  Людмила Воронова із села Безугляки Сквирського району Київської області тримає на руках сина Віталія. Жінка запевняє, що у селі на неї наговорюють
Людмила Воронова із села Безугляки Сквирського району Київської області тримає на руках сина Віталія. Жінка запевняє, що у селі на неї наговорюють

Про 29-річну Людмилу Воронову із села Безугляки Сквирського району Київщини односельці не хочуть говорити. "П"є вона безбожно", — махають рукою.

Жінка живе на околиці села з чоловіком 50-річним Анатолієм Перепелицею та сином Віталієм, 18 місяців. Переїхала з райцентру два роки тому.

— Це брехня, що я поїла сина горілкою, — Людмила зустрічає біля хати. Тримає сина. — Віталік здоровий. За рік і сім місяців ні разу не хворів. Температурить тільки, коли зубки лізуть. Трохи косить на праве око, це в нього спадкове.

Жінка вкладає сина спати. Виходить на вулицю. Каже, що виглядає чоловіка, який пропав тиждень тому.

— На нас наговорюють, — продовжує. — Плетуть, що Толя хотів викинути малого з вікна. Ми Віталіка поставили на підвіконня, а він ніжкою у скло тарабанив. Толя розсердився, а люди подумали казна-що.

Коли хлопчикові було півроку, Людмила пішла в гості до подружки. Жінки сіли за стіл, а малий розкричався. Щоб заспокоїти його, мати підлила в молоко горілки.

— Коли мені про це розказали, я хтіла задавити ту Людку, — обурюється медсестра фельдшерсько-акушерського пункту Наталія Дорош. — Пішла до неї додому, а вона п"яна. Забрали її з малим до лікарні. Я написала доповідну в сільраду.

До Перепелиць приїжджали комісії з району. Перевіряли, як родина доглядає за дитиною.

— Якось я бачила, як Людка йшла вулицею п"яна, — веде далі Дорош. — Волочила сина за ногу головою вниз... Віталька в неї здоровий. Дай Боже кожному таку дитину.

Нині сільська рада збирає документи. Хочуть позбавити Перепелиць батьківських прав.

Батьки Анатолія живуть по сусідству. Мати Надія Іванівна про сина з невісткою говорить неохоче.

— Не знаємося ми з дітьми, — відказує. — Толя нас набив. Нащо він нам? То його син, — киває на чоловіка. — У мене дітей немає.

Від першого шлюбу у Воронової є донька Юлія, 11 років. Дівчинка живе в місті Сквира зі свекрухою Людмили.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Воронова поїла півторарічного сина горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі