пʼятниця, 07 грудня 2007 07:06

Людмила Мойсик облила лайном суперницю

Два роки в"язниці з відстрочкою на рік отримали 38-річна Людмила Мойсик та її брат Володимир із райцентру Борщів Тернопільської області. Райсуд визнав їх винними у хуліганстві й побитті Олени Осьник.

Мойсики тримають власне фотоательє у Борщеві. Чоловік Василь, 41 рік, працює фотографом, Людмила приймає замовлення. Виховують 3-річного сина Сергія, доросла донька Оксана навчається на перекладача у Києві.

У лютому цьогоріч Людмила запідозрила чоловіка у зраді. Їй на мобільний зателефонував незнайомець і описав коханку. Жінці здалося, що це завідувачка магазину "Текко" Олена Осьник, 31 рік. Людмила вирішила помститися.

9 лютого вони із братом під"їхали машиною до дитячого садка, куди Олена водила дитину. Коли Осьник виходила, змусили сісти в машину, почали бити. У мобільному суперниці Людмила знайшла номер телефону Василя, а в сумочці — такі ж парфуми, які їй подарував чоловік.

— На покинутій тваринницькій фермі за містом Олену зв"язали ременем, відрізали волосся, — розповідає заступник райпрокурора 48-річний Валерій Маржан. — Повернулися до міста й провели її центральною вулицею, обзивали повією. Завели у гастроном "Текко", назвали розлучницею.

Поки Володимир тримав заручницю, сестра винесла з машини 3-літровий жбан із лайном і привселюдно вилила його на голову Олені.

Ні Василь, ні Олена не визнають, що були коханцями. Проти Людмили та Володимира порушили кримінальну справу.

— Зате я зберегла сім"ю, — сказала Людмила після вироку суду.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Мойсик облила лайном суперницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі