вівторок, 19 серпня 2008 07:05

Люди перекрили дорогу через сморід

О шостій ранку понад півсотні мешканців райцентру Новоград-Волинський Житомирської області перекрили вул. Лянгуса, яка веде з центру до міського сміттєзвалища. Вони не пропускати вантажівки зі сміттям. Чотири машини з непотребом стояли там кілька годин.

— Через цей смітник ми не можемо відкрити вікна — всюди смердить, — обурюється Людмила Масловська, 54 роки. — Туди приходять бомжі й підпалюють сміття, щоб знизу дістати металобрухт. А ми задихаємося. На наші вимоги влада не реагує. Мер обіцяв закрити його ще два роки тому. Казав, що під містом відвели спеціальну ділянку для звалища. Але так нічого й не зробили.

О 8.00 до вул. Лянгуса під"їжджає міський голова Новограда-Волинського Микола Боровець.

— Сміття на звалищі загорілося через спеку, — повідомляє чиновник. — Воно й справді давно вже переповнене. Нині розроблений проект нового сміттєзвалища, яке має бути на території Чижівської сільської ради. Поки не можемо починати роботи по будівництву, бо не надійшли кошти з державного бюджету. На першу чергу необхідно 5 мільйонів гривень. Із міського ми вже виділили півмільйона.

Зараз ви читаєте новину «Люди перекрили дорогу через сморід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі