субота, 12 квітня 2008 07:09

Лідію Сиротюк збила патрульна машина ДАІ

Тернополянка 55-річна Лідія Сиротюк йшла зранку 8 квітня до міської поліклініки N2. Її збив ВАЗ-21099 державтоінспекції. Від удару жінку відкинуло на кущі.

Молодший сержант ДАІ 20-річний Роман Юник патрулював місто. На повороті з головної дороги на житловий масив кермо заклинило, машину понесло на жінку. Після удару він підбіг до неї, схопився за голову. Викликав "швидку" і міліцію.

— У потерпілої забита вся права сторона: грудна клітка, передпліччя, нога, надбрів"я, — каже лікар Олександр Пижевський, 46 років. — Вона у шоковому стані. Жінці призначили курс лікування.

Роман Юник неодружений. У міліції працює з грудня 2006-го. До патрульної служби перевівся півроку тому. На час перевірки його відсторонили від роботи.

— Перевищення швидкості не зафіксовано, — зазначає старший інспектор обласної автоінспекції Микола Лецкалюк. — Наші автомобілі щоранку проходять технічний огляд, однак поломку не завжди виявляють вчасно. Машини патрулюють по 24 години на добу. Зараз усе з"ясовує експертиза.

Городяни не дозволили забрати машину ДАІ, доки не приїхали працівники місцевого телебачення і все не відзняли.

Зараз ви читаєте новину «Лідію Сиротюк збила патрульна машина ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі