пʼятниця, 31 липня 2009 07:29

Лідія Загорулько хотіла купити хату в Куманівці

Покійний чоловік Лідії Загорулько був двоюрідним братом Олексія Пукача. Лідія, у дівоцтві Чекотун, родом із села Куманівка Хмільницького району Вінниччини. Там живуть її молодші брат і сестра. Обоє працюють у місцевій школі: Володимир оператором газової котельні, Любов — прибиральницею.

— Ліда ще за Союзу поїхала на Донбас вчитися на повара, там вийшла заміж, — неохоче розповідає про сестру Володимир Чекотун. — Її чоловік Петро шахтарем був. Пукач приїжджав до них на весілля. А коли генералом став, то Петро йому по барабану був. Згадав про брата, як проблеми появилися.

Чекотун заперечує, що Лідія вийшла заміж за Пукача.

— Та яке там? У нього ж, кажуть, є жінка в Києві, дочки дорослі. По мобільному з Лідою говорили. Ніхто її нікуди не забирав. Тільки журналісти наїхали, смикали вікна, двері. На кришу лазили. Вона подзвонила слєдоватєлю. Той викликав наряд міліції, щоб їх розігнати. А вона у цей час у хаті була.

Директор Куманівецької школи Василь Ядвіжин не раз зустрічав Пукача в селі.

— Якось навіть чарку з ним пив — коли він на тракторці приїжджав, — каже Василь Васильович.

У селі згадують, що Лідія Загорулько хотіла купити житло в Куманівці. Дивилася хату місцевої баби Гані.

— Приходила сама, без чоловіка, — каже жінка, прізвища не називає. — Я просила 50 тисяч гривень. Хата добра, з дуба. Три комнати і кухня. Є конвектор. І землі 50 соток. Та не зійшлися в ціні.

Зараз ви читаєте новину «Лідія Загорулько хотіла купити хату в Куманівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі