четвер, 03 липня 2008 07:09

Лейтенант ДАІ в"їхав у натовп людей

В Україні 29 червня святкували День молоді. На центральній вулиці райцентру Богородчани Івано-Франківської області організували концерт. За порядком стежили 30 міліціонерів. Восьмеро працівників державтоінспекції перекрили центральну вул. Шевченка з обох боків.

Близько 11-ї вечора концерт завершився. Люди розходилися по домівках, як 25-річного інспектора ДАІ Андрія Палійчука збив чорний "Форд-скорпіо".

— Палійчук цілий вечір направляв машини в об"їзд, — каже начальник Богородчанського райвідділу міліції Михайло Юрчило.

Іномарка поїхала на людей. Другою під колеса потрапила 13-річна Ірина Федьків із села Підгір"я. Її відкинуло вбік. До приїзду "швидкої" дівчинка померла. Машина зупинилася після того, як зачепила ще п"ятьох дівчат.

"Форд" оточив натовп. Автівку перевернули і викотили на узбіччя. Правоохоронці розігнали людей, бо до потерпілих не могли під"їхати карети "швидкої". Дівчат та інспектора ДАІ відвезли до райлікарні.

— Машина могла вибухнути, бо витікало пальне, — зауважує 37-річний Богдан Засідко з обласного управління МНС. — Тому на місце аварії прибули рятувальники, які промили дорогу спеціальною піною.

За кермом сидів лейтенант обласного управління ДАІ Анатолій Кучма, 21 рік. Того дня він мав вихідний. Чоловіка звільнили з роботи, порушили проти нього кримінальну справу. Йому загрожує до восьми років в"язниці. Перевіряють, чи був того дня п"яний. Звільнили двох працівників обласного ДАІ, які мали стежити за особовим складом поза службою. Семеро офіцерів отримали догани та службові стягнення.

Зараз ви читаєте новину «Лейтенант ДАІ в"їхав у натовп людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі