четвер, 05 листопада 2009 07:03

Кондуктор маршрутки мацав пасажирок

Кондуктор маршрутного таксі Полтави 22-річний Олександр майже два роки торкався у автобусах жінок. Жодна не чинила опору. До міліції поскаржилися батьки 13-річної школярки.

— 8 жовтня я їхала до школи, він заліз мені під куртку, почав засовувати руку в штани, — розповідає дівчина. — Я на нього глянула, і він перестав. Увечері розказала мамі. Наступного дня пішли в міліцію.

Міліціонери поширили інформацію про збоченця. Чекали, коли звернуться інші потерпілі, але ті не скаржилися.

Олександр навчався в інтернаті. Після закінчення вступив до профтехучилища, але навчання не закінчив. Сім років тому влаштувався кондуктором. Спочатку в тролейбус, згодом на маршрутне таксі.

Трохи розумово відсталий, коли хвилюється — затинається

— Він русявий, середнього зросту та статури, — каже Володимир Пасічко з Київського райвідділу міліції Полтави. — Якби нормально одягнувся, був би симпатичним. Але трохи розумово відсталий, коли хвилюється — затинається. Через це йому важко було познайомитися з дівчатами. Уперше взяв за сідниці молоду симпатичну дівчину. Та усміхнулася, замість того щоб накричати. Кондуктор вирішив, що таким чином знайде подругу.

Олександр зізнався у скоєному. Розповів, що спочатку мацав жінок у тисняві. Потім навмисне залазив під спідниці, хапав за груди, сідниці.

Кондукторові загрожує до трьох років в"язниці. Вироку він чекає на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Кондуктор маршрутки мацав пасажирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі