середа, 16 квітня 2008 07:10

Колишній в"язень погрожував порізати дітей на частини

Увечері минулого четверга мешканці дев"ятиповерхівки на вул. Терешкової в Донецьку почули галас із квартири на третьому поверсі. Там жив 40-річний колишній в"язень Олександр із батьком-пенсіонером. Вони не працювали, часто сварилися, тому сусіди не викликали міліцію.

— Чоловік спочатку лупцював батька, а потім відрізав йому вухо, — каже Марина Голдинська з прес-служби міського управління міліції. — Тільки після цього пенсіонер вирвався й утік до сусідів.

Олександр побіг навздогін. У сусідній квартирі було двоє дівчат, 14 і 16 років. Батько Олександра викликав із їхнього телефону міліцію і "швидку". Колишній в"язень схопив дівчат і потягнув до себе у квартиру. Зачинився зсередини. Майже відразу приїхали міліціонери, рятувальники та лікарі.

— Ніяких вимог він не висував, — зазначає Голдинська. — Сказав тільки: якщо міліціонери увірвуться, то поріже дітей на частини. Потім одну дівчинку відпустив, двері лишились відчинені.

Чоловік стояв у кімнаті. Тримав сокиру над головою другої дівчини. Раптом та почала кричати.

— Ми зрозуміли, що він приступив до чогось жахливого, — кажуть у міліції. — Начальник райуправління увірвався всередину. Вистрелив, як тільки бандит опустив сокиру.

Олександр помер на місці. Його батька відвезли до шпиталю. Дівчата не зазнали фізичних ушкоджень, однак із ними працює психолог.

Зараз ви читаєте новину «Колишній в"язень погрожував порізати дітей на частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі