Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 07:02

Катування і вбивство собаки зняли на відео: винного судитимуть

Минулого тижня до Нижньогірського райвідділу міліції в Криму потрапив відеоролик, на якому п"ятеро хлопців катують собаку. Тварину з мішком на голові б"ють сокирою, штрикають косою. А потім один із юнаків ще живому псу відрізає голову.

Ролик зняли хлопці з села Новоіванівка влітку. Півроку його копіювали на свої мобільні місцеві школярі та молодь.

— Уперше у Криму порушили кримінальну справу за жорстоке поводження з твариною, — розповідає Лідія Шахно із прес-служби республіканського управління міліції.

Дворняга за кличкою Клайд жив у пенсіонерки. Улітку вона попросила онука-підлітка позбутися пса. Мовляв, той старий, постійно гавкає, сусіди скаржаться. 12-річний Ярослав покликав на поміч друзів. Відрізав собаці голову Микола Островський, 22 роки.

— Хлопці розрізали пса й пішли з його м"ясом до місцевого бару, — веде далі Лідія Шахно. — Попросили підсмажити. З"їли кілька шматків, решту викинули.

В Островського взяли підписку про невиїзд. Йому загрожує до двох років в"язниці.

Микола ріс без батька, мати працювала на місцевому маслозаводі. По закінченню школи перебивався підробітками. Кажуть, полюбляє випити, кілька разів зчиняв бійки на сільській дискотеці. Його мати не бачить нічого поганого у вчинку сина.

— Для нашого регіону вбити та з"їсти собаку — звичне діло, — каже Оксана Островська. — Я не раз чула про таке. Просто цей випадок зняли на камеру. І тепер сина можуть посадити.

Власниця Клайда думала, що собаку втопили. Дільничний міліціонер згадав, що того дня Микола хотів пригостити його шашликом.

Зараз ви читаєте новину «Катування і вбивство собаки зняли на відео: винного судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути