пʼятниця, 21 вересня 2007 07:05

Каналізаційні люки заасфальтували в Луцьку

Минулого понеділка жителі вул. Ковельської в Луцьку перекрили дорогу з обласного центру на Ковель. Вимагали відкопати каналізаційні колодязі. Працівники дорожньої служби "Волиньоблавтодор", ремонтуючи покриття, заасфальтували майже 20 каналізаційних люків.

— У нас прорвало каналізацію, й нечистоти залили колодязь, — розповідає Наталя Ковальчук, 56 років. — Кругом сморід, а комунальники не можуть знайти люки.

Щоб не заважати автомобілям, автотрасу на Ковель ремонтують переважно вночі. Суботнього ранку на сусідній вул. Стефаника прорвало водопровід. Аварійна бригада шукала вхід до підземних комунікацій.

— Ремонтники півдня зубилом довбали асфальт. Потім відкачали воду, щоб перекрити вентилі, — згадує Марія Колодій. — Ми не хочемо страждати. Вимушені перекрити дорогу, щоб начальники покарали головотяпів.

Жителі вулиці поскаржилися до міського водоканалу.

— То не наша компетенція. Дорожні служби заасфальтували люки, нехай тепер відкопують, — обурюється начальник водопровідно-каналізаційної служби "Луцькводоканал" Леонід Тасюк.

Натомість керівники облавтодору відсилають людей до міських комунальників.

— Ми поклали на люки асфальт, бо їх не було видно. Ще до нас засипали, — каже виконроб Віталій Ношкалюк, 47 років.

Зрештою люки таки відкопали. Ремонтники погодилися, що їх треба підняти на рівень дорожнього полотна. Тепер фахівці облавтодору і водоканалу сперечаються, хто має цим займатися.

Зараз ви читаєте новину «Каналізаційні люки заасфальтували в Луцьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі