середа, 26 грудня 2007 07:06

Іванові Мельнику не віддають виграні 47 тисяч гривень

Вінничанин Іван Мельник, 38 років, виграв у залі гральних автоматів 47,5 тис. грн. Однак адміністрація звинуватила його у пошкодженні автомата й відмовилася віддавати гроші.

— Уже давно граю, — розповідає Іван Володимирович. — Міг за місяць потратити 200–300 гривень. А в ніч на 8 грудня сниться мені, що я виграю купу грошей, пакую в мішок, а вони розсипаються по підлозі. На ранок відчуваю: буде удача. Позичаю у друга 150 гривень і мчу до автоматів на вулиці Київській навпроти автовокзалу.

Іван Володимирович витратив 106 грн. Зірвав джек-пот на автоматі "сімка" після 12-ї спроби.

— Аж до стелі стрибнув від радості, — згадує чоловік.

Звернувся по виграш. Отримав 1 тис. грн — більше в касі не було. На решту адміністратор видав розписку й запропонував прийти наступного дня. Зранку 9 грудня Мельник побіг по гроші. Керівництво закладу звинуватило його у пошкодженні мікросхеми автомата, яке, мовляв, допомогло зірвати джек-пот. Обуреного Івана Володимировича витурили за двері. Він поскаржився на власників автоматів до суду. Вимагає віддати суму виграшу і 10 тис. грн моральної шкоди.

— Це виграшна справа, — упевнений адвокат Мельника Володимир Коломієць. — Господарі розраховують, що максимальний виграш ніхто не зірве, ставлять спеціальні програми. А Івану Володимировичу пощастило "проскочити".

Адміністратор салону гральних автоматів запевняє, що Мельник підробив розписку. А власник салону відмовляється щось пояснювати.

Судове слухання заплановане на 12 січня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Іванові Мельнику не віддають виграні 47 тисяч гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі