вівторок, 08 липня 2008 07:14

Іван Брик спалив себе через ревнощі

Іван Брик спалив себе через ревнощі

Піском і водою гасили жителі села Угринів Горохівського району на Волині 44-річного Івана Брика. Чоловік привселюдно обілляв себе бензином і підпалив.

Іван Брик — безробітній. 30 червня пішов на ферму підзаробити фуражиром. По дорозі зустрів давніх знайомих. Скинулися по кілька гривень, купили пляшку горілки, присіли в затінку. До обіду розійшлися по домівках. Захмелілий Іван почав сваритися з дружиною. Пригадав колишні ревнощі, пригрозив спалити себе та хату. Коли жінка спробувала його втихомирити, схопив каністру бензину й вибіг на вулицю. Облив себе з ніг до голови та запалив сірника. Сусіди встигли загасити чоловіка, викликали "швидку".

— Пацієнта привезли з важкими опіками тіла, особливо голови, дихальних шляхів і рук. Наступної ночі він помер, — кажуть у Горохівській райлікарні.

У чоловіка залишилися двоє синів.

23 травня в селищі Голоби Ковельського району 65-річний Євген Михальчук обілляв бензином себе, колишніх дружину та тещу. Діяти далі чоловікові завадили односельці. Прокуратура порушила проти Михальчука кримінальну справу, йому загрожує до 5 років в"язниці за замах на життя. Чоловік пояснив, що не міг пережити розлучення. Розійшовся з дружиною незадовго до цього випадку. Переймався за трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Іван Брик спалив себе через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі