Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 17:28

Ірину Змисловську знайшли мертвою

По обіді 19 грудня Віктор Камлик ішов на свою дачу, що на хуторі Павло-Іванівське неподалік райцентру Городня Чернігівської області. Поблизу стежки побачив калюжу крові й тіло жінки.

Загибла лежала вдягнута лише в коротку шубу. Гола знизу до пояса. Білизна — метрів за 20 від тіла. Голова розбита. Чоловік із мобільного телефону набрав знайомого, щоб той викликав міліцію. Правоохоронці встановили ім"я жертви: 22-річна Ірина Змисловська, із райцентру Конотоп Сумської області. Потрапила на Городнянщину разом із новим знайомим, 21-річним Русланом Рубаном із села Альошинське. Його вважають причетним до смерті жінки.

До цього Рубан напав на чернігівського таксиста, який працював у Городні. Таксист помітив, що в нападника розсічена брова. Із ним була дівчина, за прикметами дуже схожа на Ірину.

Нині тіло жінки передали на судмедекспертизу. Експерти мають з"ясувати, чи Руслан ґвалтував її. Раніше чоловік сидів у в"язниці за те, що забив до смерті жінку.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Змисловську знайшли мертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути