субота, 10 листопада 2007 07:10

Ірину Шульженко знайшли голою у погребі

По обіді 5 листопада 41-річний Микола Сапон спустився у погріб фельдшерсько-акушерського пункту села Рудка Чернігівського району. Із дружиною Валентиною планували зберігати там зимою картоплю.

— Микола спускався східцями, — розповідає фельдшер Марина Петриченко, 22 роки. — На підлозі наступив на плиту ДСП. Підняв, а там голі ноги. Із погреба вилетів. Ми викликали міліцію.

Це був труп 22-річної Ірини Шульженко із сусіднього села Редьківка. Голова дівчини розбита й почорніла. Поряд лежала білизна, блузка, запонка і перебита палиця. Експерти встановили, що Ірину вбили.

Ірина Шульженко часто бувала у Рудці. Колись жила там із одним чоловіком. Зникла з дому ще 17 жовтня. Її барсетку знайшли під вікном ФАПу, що поряд із клубом. Кросівки бачили в туалеті.

— Ми працювали три тижні по сусідству з трупом і нічого про це не знали, — говорить Марина Петриченко.

За підозрою у вбивстві затримали 24-річного Анатолія Луня. Він родом із села Рудки. Торік вийшов із в"язниці, де відбував покарання за крадіжку. Жив у Чернігові з дружиною, часто навідувався в село.

Анатолій зізнався, що того вечора був у Рудці. Біля магазину зустрів знайому, Іра була з нею. Утрьох випили. Потім Ірина з Анатолієм пішли кохатися за ФАП.

— Я людина сімейна, так що забудь, що між нами було, — опісля сказав чоловік.

— Добре, — нібито відповіла дівчина, одягаючись. — Але за все треба платити. Сто доларів — і я мовчу. Інакше розповім твоїй дружині, а в міліцію заявлю про зґвалтування.

Анатолій ударив Ірину в обличчя.

— Ще й побої зніму, — сказала вона, за свідченням підозрюваного.

Чоловік схопив палицю і вдарив нею Ірину по голові. Жінка упала. Анатолій злякався, затягнув тіло до погреба, накрив ДСП. Туди ж кинув одяг Ірини і поїхав до Чернігова.

Нині слідчі з"ясовують, чи правду розповів Анатолій.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Шульженко знайшли голою у погребі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі