пʼятниця, 04 червня 2010 06:52

Ірину Лазаренко викрали з-під інституту

 

Уранці 28 травня з подвір"я Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Шевченка викрали п"ятикурсницю 22-річну Ірину Лазаренко. Чоловік у зеленому піджаку заштовхав її в мікроавтобус.

— Ми навчалися на факультеті міжнародного права, — каже Наталія, однокурсниця зниклої. — Іра не прийшла на залік, телефон мовчав. Ми розказали на кафедрі, й по всьому інституті пішла звістка.

Ірина жила з хлопцем на квартирі в Печерському районі Києва. Їздила на навчання червоною "тойотою". За кілька хвилин до зникнення зателефонувала хлопцеві, сказала, що приїхала до вузу. За мить телефон вимкнули.

Міліціонери не мають фотороботів викрадачів.

— Є лише один свідок, і той бачив їх лише зі спини, — розповідає Володимир Поліщук, начальник прес-служби міської міліції.

Батько Ірини — Сергій Лазаренко. За президентства Кучми працював заступником голови Фонду держмайна України, тепер — юрист у Мінвуглепромі.

Міліціонери розглядають кілька версій. Основна — Ірину викрали вороги її батька. Інша — його конфлікт із колишньою дружиною.

Батько Ірини працював заступником голови Фонду держмайна України

Інститут міжнародних відносин — один із найпрестижніших вузів країни. Розташований у 4-поверховій будівлі колишньої Вищої партійної школи на вул. Мельникова, 36. Тут навчаються переважно діти президентів, міністрів, послів.

— Я знайомий з Іриною, — говорить заступник директора з виховної частини 42-річний Петро Дзюба. — Ніяких ознак для занепокоєння не було. Звичайна дівчина.

— Треба в самій Ірі розібратися, — говорить Вікторія, однокурсниця зниклої. — Паркувалася завжди біля "Грузинського дому" (ресторан. — "ГПУ") і тусувалася з хачиками. У них треба питати.

— Це фігня, — заперечує студент із Вірменії 24-річний Артем Манасарян. — Я ніколи не помічав її серед наших.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Лазаренко викрали з-під інституту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі