пʼятниця, 05 вересня 2008 07:05

Інспектори державтоінспекції оббризкали водія сльозогінним газом

Увечері 28 серпня викладач Львівського національного університету імені Івана Франка 26-річний львів"янин Святослав Літинський їхав власним "Рено Кенгу". На вул. Городоцькій його зупинили інспектори державної автоінспекції.

— Випадково поїхав проти руху, — згадує Літинський. — Без вагань зупинився. Визнав провину.

Водій показав інспекторам свідоцтво про реєстрацію автомобіля та водійські права. Чоловікові наказали вийти з машини. Він відмовився. Захотів підписати протокол порушення за кермом.

— Даїшники наказали вийти, відкрити багажник. Та конструкція "рено" дозволяє бачити увесь вміст кузова ззовні, — продовжує викладач. — "Виходь із машини, бо ми тобі таке покажемо", — лаявся сержант Володимир Припута.

Водій попросив інспекторів показати свої документи. У відповідь сержант пирснув йому в обличчя сльозогінним газом. Літинський закашлявся. Потекли сльози. Інспектори покинули місце суперечки.

Святослав Літинський поскаржився до обласного управління ДАІ та облпрокуратури. Нині керівництво державтоінспекції з"ясовує деталі.

Зараз ви читаєте новину «Інспектори державтоінспекції оббризкали водія сльозогінним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі