Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2020 06:50

Христина Івануна загинула від одного пострілу

Автор: facebook.com / Христина Івануна
  Миколаївку Христину Івануну знайшли з простреленою головою вдома. Поліцію викликав чоловік Ігор. Запевняє, що дружина скоїла самогубство
Миколаївку Христину Івануну знайшли з простреленою головою вдома. Поліцію викликав чоловік Ігор. Запевняє, що дружина скоїла самогубство

Зранку 29 червня до поліції Миколаєва зателефонував депутат обласної ради 34-річний Ігор Івануна. Сказав, що застрелилася його дружина Христина, 33 роки. Поліцейські виїхали до будинку на вул. Урожайну.

— Жінка була мертва, — каже Тетяна Петрова з поліції. — Поряд лежав травматичний пістолет. Чоловік у цей час був удома.

Поліцейські з'ясовують деталі загибелі. Справа має позначку "самогубство".

Ігор і Христина виховували доньку Поліну й сина Владислава. Знайомі родини припускають, що постріл був не випадковий.

— Кристиночка всегда была лучезарным и радостным человеком, всегда с улыбкой. Не верю, что сама, — говорить Ольга Богдан, знайома Христини. — Якщо й сама — то не від солодкого життя. Ігор не дуже лагідний і дружелюбний.

Ігора Івануну обрали до обласної ради 2015 року. Працює заступником голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, регулювання комунальної власності, приватизації й капітального будівництва.

Кілька разів ­Івануну згадували в скандалах. 2018 року фермери з Миколаївського району звинуватили депутата в рейдерському захопленні землі й підробці документів. Керівник фермерського господарства "Волошка" Євген Гаршин переконував, що Івануна погрожував забрати його землі й урожай.

На Христину Івануну була записана частина бізнесів чоловіка. Згідно з декларацією, вона володіла земельною ділянкою площею 2500 кв. м у селі Стара Богданівка під Миколаєвом і двома тракторами.

1 липня Христину Івануну поховали.

Зараз ви читаєте новину «Христина Івануна загинула від одного пострілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути