вівторок, 22 жовтня 2019 07:05

Христина Бунікевич повісилася після бійки батьків

11-річну Христину Бунікевич 15 жовтня поховали в селі Бистриця Надвірнянського району Івано-Франківської області. Надвечір 12 жовтня мати знайшла її в зашморгу в хліві. Поряд лежала передсмертна записка. Її зміст не розголошують.

— Слідів насильницької смерті на тілі дівчини не виявили. Того ранку її мати зверталася в поліцію. Під час конфлікту її побив співмешканець, — розповіли правоохоронці. — Потерпілу забрали до районної лікарні. Христина залишалася вдома з бабою. Поводилася як зазвичай. Ніщо не вказувало на намір вкоротити віку.

Христина була молодшою у сім'ї 33-річної Іванни Бунікевич та Юрія Гуцька, 34 роки. Виховують ще сина Віталія. Навчається в 10-му класі. Про родину в селі відгукуються позитивно.

— Ніколи раніше Іванна чи хтось із родичів не скаржилися, що Юрко б'ється. Роботящі, тримають вісім голів худоби. Випивають, але під забором п'яні не валяються, — каже голова села Ганна Гав'юк, 53 роки. — Хату двоповерхову зводять, хочуть від матері окремо поселитися. Іванка господаркою й дітьми займається. Юрій десь підроб­ляє ще неофіційно. Смерть Христини — трагедія для всіх. Дитина була спокійна, врівноважена, гарно вчилася. Ніхто не розуміє, що сталося.

Причини самогубства встановлюють поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Христина Бунікевич повісилася після бійки батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі