четвер, 18 вересня 2008 07:09

Голову райдержадміністрації підозрюють у гомосексуалізмі

31 липня розлучився з дружиною 40-річний Сергій Дворнік, голова Білопільської райдержадміністрації в Сумській області. Разом подружжя прожило 17 років, виховали двох синів.

Конфлікт у родині розгорівся влітку. Жінка поскаржилася на чоловіка до міліції. Мовляв, Сергій побив її після того, як застала його голим у лазні разом із заступником-чоловіком. Дворнік вимагав нікому не розповідати. Білопільські міліціонери відмовилися реєструвати заяву, тому жінка звернулася до обласних.

— Багато хто розводиться: політики, народні депутати, чиновники, — коментує своє розлучення Сергій Дворнік. — Однак сміття із хати не виносить ніхто, якщо це не стає комусь вигідно. Те, що зараз відбувається, — спроба знищити мене як політика та керівника із боку опонентів.

Чиновник запевняє, що його хотіли позбутися "на офіційному рівні".

— Але не вдалося, — продовжує Дворнік. — А тут такий чудовий привід — розлучення. Мої недруги дізналися про проблеми в нашій сім"ї, реальні та надумані. Раптом стали друзями й порадниками колишньої дружини. Обрали жінку, яка навіть не розуміє, що творить. От і використовують у брудних закулісних іграх. Може, вона хоче таким чином повернути дітей, вони прийняли рішення залишитися зі мною.

Сергія Дворніка призначили на посаду голови райдержадміністрації на початку лютого 2008 року. Чиновник запевняє, родинний скандал не впливатиме на його рішення як керівника:

— Опонентам не вдасться таким чином спровокувати мене.

Зараз ви читаєте новину «Голову райдержадміністрації підозрюють у гомосексуалізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі