субота, 20 вересня 2008 07:04

Голова Верховної Ради Криму побив чоловіка

Автор: фото: УНІАН
  Голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко не хоче пояснювати міліції, де узяв близько 600 тисяч гривень
Голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко не хоче пояснювати міліції, де узяв близько 600 тисяч гривень

49-річного спікера Верховної ради Криму Анатолія Гриценка підозрюють у корупції. Кримські міліціонери зібрали необхідні докази. 17 вересня прийшли до його будинку, хотіли ознайомити із матеріалами. Візит міліції обурив господаря. Він кричав, ударив понятого.

— Уже протягом року Гриценко не співпрацює із міліцією, — кажуть у прес-службі кримської міліції. — Не надає документи про кошти, якими гасить свій кредит у розмірі 1,2 мільйона. Позику для купівлі іномарки представницького класу він брав торік.

За рік Гриценко повернув майже половину боргу. Декларацію про доходи не подає.  Офіційна зарплата спікера автономії становить 17 тис. грн.

— В Інтернеті оприлюднена інформація про доходи Гриценка, — кажуть міліціонери. — Там фігурують суми, значно менші внесених у банк.

Упродовж року кримські міліціонери порушили кілька кримінальних справ проти представників місцевої влади. Депутатів підозрюють у хабарництві, розпродажі землі.

13 червня затримали голову Партенітської селищної ради Миколу Конєва разом із депутатом. За версією міліції, вони планували отримати близько $6 млн. за ділянку площею 17 га.

— 5 мільйонів 200 тисяч доларів хотіли присвоїти, решту —  покласти на рахунок Партенітської селищної ради, — пояснює міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Голова Верховної Ради Криму побив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі