вівторок, 23 листопада 2010 09:00

Ґіві Немсадзе виправдали остаточно

16 листопада Донецький апеляційний суд підтримав рішення Київського райсуду Донецька. Той закрив кримінальну справу стосовно Ґіві Немсадзе. Його називали ватажком найкривавішої банди Донеччини. На її рахунку 57 убивств.

Апеляцію на закриття справи подала Валентина Мiшакова.

— Я казала суддям, що двох моїх синів убив Ґiвi й ніхто інший. А перший суддя, Володимир Баулiн, перетворив засідання на цирк. Те, що його рідний брат сидить у Конституційному суді, не дає йому права викидати зі справи все, що заважає. Справу Немсадзе розвалили. А я точно знаю, що мої діти працювали у Ґiвi. Із Немсадзе знайома з 1993 року, він виріс у нашому селищі, ми живемо за 10 хвилин пішки одне від одного. Племінник Ґiвiної дружини, Едік Артаус, учився з моїм старшим Вадiком, вони дружили. Саме через Едіка сини й потрапили у банду.

Ґіві здався Генеральній прокуратурі сам. Пояснював, що вбивав його брат Ґурам, який помер.

— Ґурама я теж знаю, — додає Мішакова. — Він був наркоманом і зовні дуже відрізнявся від брата. Весь наш район знав, що всім заправляє Ґіві.

Зараз ви читаєте новину «Ґіві Немсадзе виправдали остаточно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі