середа, 22 жовтня 2008 07:05

Геннадію Голобокову кинули під ноги гранату

Увечері 16 жовтня Геннадій Голобоков, офіцер Служби безпеки України, повертався додому. Ішов з автомобіля до входу 16-поверхівки по столичній вул. Татарській, розмовляв по мобільному. Раптом до офіцера підбіг чоловік, кинув під ноги пакет. Пролунав вибух.

— Бахнуло так, що нас підкинуло, — розповідають жителі сусіднього будинку. — Чоловік упав, кричав: "Люди! Помогите!". Збіглися чоловік тридцять. Переважно пасажири та водії машин, які їхали по Татарській. Поранений лежав, із ніг текла кров, взуття розірвало й відкинуло вбік. По мобільному переповідав, що трапилося.

На місце вибуху приїхали міліціонери. Службовий собака не взяв слід підривника. Голобокова відвезли до лікарні, прооперували. Його стан називають задовільним.

— До моменту, коли під"їхала машина із чоловіком, з обох сторін будинку стояло два чоловіки, — розповідають очевидці. — На вигляд їм по років двадцять. Одягнені в чорні куртки, брюки, коротко стрижені. Один кинув гранату та побіг. Другий швидко пішов у протилежний бік.

Голобоков працював у Департаменті контролю захисту економіки СБУ. Розслідував економічні злочини. Колеги кажуть, що на Геннадія часто скаржилися свідки. Мовляв, вимагає гроші.

— Очевидно, Геннадія хотіли залякати, — кажуть колеги.

Зараз ви читаєте новину «Геннадію Голобокову кинули під ноги гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі