пʼятниця, 19 вересня 2008 07:04

Ганну Мишуткіну збило "Бентлі" сина депутата

Автор: фото: www.moto.kiev.ua
  Мешканка Сімферополя Ганна Мишуткіна із донькою. За схожість із головною героїнею серіалу жінку називали Нікітою
Мешканка Сімферополя Ганна Мишуткіна із донькою. За схожість із головною героїнею серіалу жінку називали Нікітою

Уночі 16 вересня на 25-річну Ганну Мишуткіну налетіло "бентлі". Жінка їхала мотоциклом "сузукі" вулицею Гагаріна в Сімферополі, повертала на вулицю Кім.

— Того дня в хлопця Нікіти (прізвисько Ганни Мишуткіної. — "ГПУ") вкрали мотоцикла. Вона попросила мене проїхатися містом. Подивитися, може, яка шпана їздить, — розповідає подруга Ганни Валерія, 20 років. Дівчина була свідком аварії, їхала слідом за Мишуткіною. — Шукали весь день, але не знайшли. Пів на третю ночі поверталися.

Мишуткіна повертала на міст. Мала пропустити зустрічний транспорт, однак нікого не бачила. Раптом з-за горбка вискочила іномарка.

— "Бентлі" летіла десь під 200 кілометрів на годину, — продовжує Валерія. — Водій ще прибавив газу та вліпив Нікіту. Я чула, як рвонув бензобак. Мотоцикл і машина пролетіли ще метрів 150.

— Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, — зазначають працівники Державтоінспекції. — "Бентлі" продовжив рух і зіткнувся ще із двома автомобілями: "Деу" й "Джилі".

Мишуткіна загинула на місці. 18 вересня її поховали. У жінки залишилася 5-річна донька від першого шлюбу.

За кермом "Бентлі" був син депутата сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда  24-річний Віталій. Він отримав струс мозку. Йосипа Файнгольда називають одним із найбагатших людей Криму. Його статки оцінюють у $68 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ганну Мишуткіну збило "Бентлі" сина депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі