субота, 04 жовтня 2008 07:09

Галина Голубченко віддала доньку міліціонерам

22 вересня до Ленінського райвідділу міліції Луганська зайшла 20-річна Галина Голубченко. Принесла 5-місячну дівчинку.

— Я сама з міста Свердловськ. Навчаюся в кулінарному училищі, — розповіла жінка. — На вихідні приїжджала в Луганськ до друга. Зранку поверталася в Свердловськ. Чекала автобуса на вокзалі. Тут підходить якась жінка. "Потримай хвилину доньку. Я в туалет збігаю", — попросила. Хіба я могла відмовити? Узяла. Простояла дві години, але ніхто не з"явився.

Галина звернулася до диспетчера. Та викликала міліцію.

— Я в шоці. Як можна кинути свою дитину? — обурювалася Голубченко й описувала жінку, яка віддала немовля. — Якби не навчання, я забрала б її собі. Вона така гарнюня.

Жінка поїхала додому. Міліціонери купили дівчинці дитяче харчування. Віддали її до міської лікарні N1. Дитину обстежили. Вона здорова. Лікарі назвали її Оленою. Почали шукати матір. Виявилося, що Галина Голубченко і є нею.

Голубченко виросла в інтернаті. Часто втікала. Хворіє на синдром бродяжництва. Останнім часом жила зі співмешканцем у Свердловську. Міліціонери її розшукують. Кажуть, сліди губляться в Донецьку.

Олена перебуває в лікарні. Із заявкою про зникнення дитини до міліції ніхто не звертався.

Зараз ви читаєте новину «Галина Голубченко віддала доньку міліціонерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі