пʼятниця, 16 травня 2008 07:05

Габріела Масанга подавила "лексусом" картоплю

  Телеведуча Габріела Масанга родом із села Богодухівка Чорнобаївського району Черкащини. Справжнє ім’я дівчини — Яна
Телеведуча Габріела Масанга родом із села Богодухівка Чорнобаївського району Черкащини. Справжнє ім’я дівчини — Яна

— Сидимо собі відпочиваємо, коли прям перед носом на мою озимину заїжджає чорний "лексус". Звідти залітає на повній швидкості на сусідський город. Пішов по підгорнутій картоплі, аж земля з-під коліс полетіла, — згадує події Великодня 36-річний Анатолій Рудь із райцентру Чорнобай на Черкащині.

Чоловік живе на кутку, який в селищі називають Ходаківка. Неподалік од його городу — річка Ірклій. Чорнобаївці часто відпочивають біля неї. Посидіти на березі з друзями попросилася місцева жителька Леся Дудка. Рудь не заперечував. Із Лесею була її племінниця — ведуча рубрики "Прогноз погоди" на "5 каналі" Габріела Масанга із чоловіком. Компанія приїхала кількома машинами. Смажили шашлики.

— У нас рідко на кутку чужі відпочивають, — каже Рудь. — Але цим дозволили, бо знали і Лесю, і Яну (справжнє ім"я Габріели Масанги. — "ГПУ").

Компанія відпочила і збиралася додому. Залишили порожні пляшки, посуд, мангал. Сіли в автомобілі й почали виїжджати на дорогу. Дві машини виїхали на дорогу, а "лексус" з Габріелою Масангою та її чоловіком помчав городами.

— Це вони спеціально, — обурюється Рудь. — Хотіли показати, які круті. Янин чоловік хоч і міський, але ж вона сама в селі виросла. Ще пару років тому садила картоплю, а тепер давить чужі городи.

Місцеві поскаржилися до міліції. Однак водія не знайшли, бо ніхто не запам"ятав номера автівки.

Зараз ви читаєте новину «Габріела Масанга подавила "лексусом" картоплю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі