четвер, 22 листопада 2007 07:09

Євген тричі "мінував" залізничний вокзал

Сім років позбавлення волі загрожує 26-річному дніпропетровцю Євгенові за неправдиві заяви про загрозу життю городян. Минулого тижня міське управління Служби безпеки України порушило проти нього кримінальну справу. Чоловік близько 10 разів попереджав про мінування приміщень.

11 листопада Євген зателефонував на "01". Сказав, що замінований центральний залізничний вокзал. Група саперів виїхала на місце. Обстежили все, однак вибухівки не знайшли.

До цього Євген тричі повідомляв про мінування вокзалу, по разу — центрального універмагу, ринку квітів та одного із супермаркетів. Щоразу робив це анонімно.

— Ми провели перевірку, — каже Ігор Воловик із міського управління СБУ. — З"ясували, що чоловік діяв за принципом: де його скривдили — той об"єкт і "мінував". Приміром, оштрафували за безквитковий проїзд на вокзалі — повідомляє про замінування, образили в магазині — "мінує" супермаркет. А перевіряти такі великі споруди дуже складно й дорого. Зараз з"ясовують, чи все гаразд у Євгена із психікою.

Чоловік працює столяром на місцевому швейному підприємстві. Жив на околиці міста разом із матір"ю.

Зараз ви читаєте новину «Євген тричі "мінував" залізничний вокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі