вівторок, 11 січня 2011 03:45

Євген Перепльотчиков випав із сьомого поверху

Автор: фото: Михайло Перков
  Євген Перепльотчиков із дружиною Іриною в палаті травматології
Євген Перепльотчиков із дружиною Іриною в палаті травматології

— Я прийшов з роботи і вийшов на балкон покурити, — розповідає 20-річний Євген Перепльотчиков із райцентру Шепетівка на Хмельниччині. — Дивлюся, за балконом на більйових мотузках висить мій світер. Думаю, зніму. Потягнувся, і все. Нічого не помню. Очнувся, кругом мене врачі. Кажуть, я випав з вікна. То я вже і сам догадався.

Це сталося торік увечері 6 грудня. За 10 днів до того Євген одружився.

— На весіллі лопнув один з наших весільних фужерів, — додає дружина Ірина, 21 рік. — Ми уваги на те не звернули, а говорять, це погана прикмета. Женя випав у мене на очах. Я зразу побігла донизу.

З переляку Ірина зателефонувала бабусі.

— Дзвонить і кричить: "Бабушка, он выпал!" А я не можу зрозуміти, хто. Викликала "скору". Ми живемо неподалік. Приходжу, Іра стоїть над ним, плаче. Її трусить. На вулиці мороз, а вона в чому була в квартирі, в тому і вибігла, — розказує Євгенія Столярчук, 63 роки.

"Швидка" доправила Перепльотчикова до райлікарні.

— Його привезли близько дванадцятої ночі. Без свідомості, — розповідає 63-річний Олександр Азаров, завідувач травматологічного відділення. — Із закритою черепно-мозковою травмою, важким забоєм головного мозку, переломом ребер справа, пошкодженням внутрішніх органів та переломом хребта.

Євгена прооперували. На ранок він отямився.

— У перші часи до нас вийшов доктор і розказав, що у Жені перелом хребта. Казав, що він лишиться калікою. То були найважчі минути. У Іри починається сесія. Вона каже: "Якщо я його тут залишу, він не виживе", — продовжує Євгенія Михайлівна.

Постраждалий ходить на милицях по палаті. Із дружиною у лікарні відсвяткували Новий рік. У кутку палати на трьох ліжках стоїть кілька гілок ялини. На стіні висить гірлянда.

Подружжя планує обвінчатися.

— Хлопець в сорочці народився, — каже Азаров. — Випасти із сьомого поверху, пролетіти між деревами, спиною впасти на замерзлу землю і через кілька тижнів вже ходити. Перелом хребта стався без пошкодження спинного мозку. Він має ангела-охоронця.

Після Різдва Євгена виписали. У нього буде курс реабілітації.

— Женя повністю відновиться після травми і буде повноцінною, здоровою людиною, — запевняє Олександр Азаров.

21 грудня у Шепетівці з п'ятого поверху випав 31-річний Олексій Іванов. А за кілька днів після того з четвертого — ще один шепетівець. Обидва в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Євген Перепльотчиков випав із сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі