четвер, 06 березня 2008 07:13

Екс-заступника губернатора вбили металевою трубою

58-річного Сергія Василишина привезли до приймальні Хмельницької міської лікарні зранку 22 лютого. У чоловіка була відкрита черепно-мозкова травма, вдавлений перелом черепа, зламані рука й нога. Минулої п"ятниці він помер, так і не прийшовши до тями.

Чоловік жив у приватному секторі села Лісові Гринівці біля Хмельницького. Того дня робив ранкову пробіжку через ліс. Металевою трубою його побив молодик. Василишин знепритомнів. За кілька хвилин отямився, доповз до найближчого будинку й покликав на допомогу. Дорогою до лікарні устиг розповісти, хто на нього напав. Кажуть, за кілька днів до інциденту отруїли його собаку.

З вересня 2004-го року Василишин працював заступником тодішнього губернатора Віктора Коцемира з питань промисловості, енергетики, транспорту та зв"язку. Згодом прокуратура порушила проти нього кримінальну справу. Звинувачували у крадіжках і розтраті держмайна. Чоловік запевняв, що "справа сфабрикована" і перейшов на іншу посаду до Херсонської області.

27 березня позаторік суд виніс постанову взяти Василишина під варту. 1 квітня його затримали. Подальші відносини колишнього віце-губернатора з правоохоронними органами невідомі, однак Сергій Василишин повернувся до Хмельницького.

Нині порушили кримінальну справу проти нападника.

Зараз ви читаєте новину «Екс-заступника губернатора вбили металевою трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі