пʼятниця, 07 грудня 2012 00:00

Єгора Авдєєва знайшли з проламаним черепом

Автор: фото з архіву родини Авдєєвих
  2013 року Єгор Авдєєв із міста Стаханов Луганської області планував побратися з Анастасією. Зараз вона на четвертому місяці вагітності
2013 року Єгор Авдєєв із міста Стаханов Луганської області планував побратися з Анастасією. Зараз вона на четвертому місяці вагітності

3 грудня у місті Стаханов Луганської області справили дев'ятини за 25-річним Єгором Авдєєвим. 25 листопада його знайшли неподалік будинку з проламаним черепом. Медики дійшли висновку, що він помер через астму.

— Егорка один у меня сын, я всю жизнь ему отдала, — плаче мати загиблого Наталія Авдєєва, 50 років. — Он единственный, кто у меня был. Мужа похоронила семь лет назад. Сейчас лишь одного хочу в жизни — узнать, что с сыном произошло.

Наталія Сергіївна — пенсіонерка. Живе у Стаханові з 90-річним батьком, військовим у відставці. З ними мешкав і Єгор із нареченою Анастасією. 2013-го планували побратися, не хотіли розписуватися у високосний рік. Анастасія на четвертому місяці вагітності. Єгор працював керівником відділу маркетингу на Стахановському ремонтно-механічному заводі.

— У нас у Стаханові багато шахт, поганий клімат, — розказує матір. — Із 3 років Єгорка почав задихатися. Ми його і на море, і в санаторії возили. Лікарі порадили поміняти клімат. Після школи він поїхав у Крим, вступив в інститут, прожив там шість років. Астму поборов. Навіть в армії служив. Нападів уже не мав, але завжди носив з собою інгалятор.

25 листопада Єгор залишився вдома сам.

— Я пішла до сусідки, Настя поїхала провідати бабушку, — згадує Наталія Сергіївна. — Син вирішив прогулятися. По обіді стукають у двері сусідські хлопці: "Тьоть Наташ, там ваш Єгор лежить".

Будинок Авдєєвих біля шкільного стадіону. Чоловік лежав на одній із бігових доріжок. Біля нього метушилися лікарі й міліціонери.

— Лежить у листі, очі й рот відкриті, — продовжує матір. — Скронева кістка продавлена десь на 1,5 сантиметра. Брова лопнула, під лівим оком синяк, права рука забита, штанина розірвана, в болоті. Син у дев'ятому-десятому класах займався боксом. Зразу видно, що з кимось бився. Слідчий із патологоанатомом щось пишуть. Патологоанатом диктує, що ушкоджень немає. А я кричу, що його годину тому бачила, на ньому не було ні синяків, ні побоїв.

Мати попросила слідчого віддати їй телефон сина — глянути на останній дзвінок.

— Того мобільника я синові купила з першої пенсії. Дорогий, 1400 гривень. Телефона при Єгорові не було. Мав у кишені 100 гривень — теж десь пропали. Слідчий сказав, що він помер від астми.

Тіло відправили на розтин. Згодом медики дали висновок: причина смерті не встановлена. Узяли мікрочастинки внутрішніх органів і відправили на дослідження до Луганська. Висновок буде за місяць. Матері наказали поховати тіло.

— І яка біопсія мозку підтвердить, що череп був проламаний? — питає Наталія Сергіївна.

Міліціонери порушили кримінальну справу лише за фактом зникнення мобільного телефона.

Зараз ви читаєте новину «Єгора Авдєєва знайшли з проламаним черепом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі