середа, 14 січня 2009 15:47

Двоє школярів зникли на Святого Миколая

  Віталій Лук'янець (ліворуч) і Андрій Селіванов жили на одній вулиці, дружили. Ворожки казали, що хлопці повернуться додому перед Новим роком
Віталій Лук'янець (ліворуч) і Андрій Селіванов жили на одній вулиці, дружили. Ворожки казали, що хлопці повернуться додому перед Новим роком

19 грудня у селі Іваниця Ічнянського району Чернігівщини зникли два  школярі: 12-річний Віталій Лук"янець і на рік старший Андрій Селіванов. Надвечір хлопці вийшли з дому і не повернулися.

— Нормальні діти, вчаться непогано, живуть на одній вулиці, дружать, — каже директор школи Оксана Шкіптан, 45 років. — Один мріяв поїхати до райцентру пограти на комп"ютерах.

Андрія Селіванова виховує бабуся. Батька хлопець не знає, мати виїхала до Росії, має іншу родину. У Лук"янця мати працює дояркою, батько — зварник.

Селяни з міліціонерами кинулися шукати дітей. Обдивилися два ставки, річку, прочесали ліс і покинуті хати. Ніде не знайшли. Мобільні телефони хлопців поза зоною досяжності. Ніхто не бачив, щоб вони виїжджали із села.

Родичі зверталися до ворожок. Ті запевняли, що школярі повернуться додому перед Новим роком. Мовляв, їх привезуть чужі люди. Однак дітей досі немає.

Зараз ви читаєте новину «Двоє школярів зникли на Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі