субота, 29 вересня 2007 07:03

Двох сестер збила вантажівка

Минулої середи в селі Ковердина Балка Шишацького району на Полтавщині ховали 6-річну Мирославу Русанюк. За два дні до цього дівчинку та її 7-річну двоюрідну сестру Діану збив водій КрАЗа Володимир Цимбалистий, 52 роки.

Діана в тяжкому стані перебуває в обласній лікарні. У неї травма голови й перелом хребта.

— Дві вантажівки їхали за гноєм на ферму, — розповідає родичка Володимира Цимбалистого, яка не хоче називати своє ім"я. — Дівчата йшли по обочині. Першу машину пропустили й побігли через дорогу. Володя був уже за п"ять метрів від них, зупинитися не встиг. Горілки він узагалі не п"є. Таке горе на старість.

Володимира не затримували. Він вийшов на роботу. Але поки не їздить — машина й водійські права в міліції. За фактом аварії порушили кримінальну справу.

Чоловік живе сам у селі Великі Сорочинці сусіднього Миргородського району. Працює водієм на приватному підприємстві, яке займається перевезенням сільгосппродукції. Має 24-річну позашлюбну доньку Лілію й двох онуків.

Мирослава й Діана родом з Ковердиної Балки. Навчалися у 2 класі.

— Ми прозвали Мирославу чорнявкою, — каже учитель молодших класів Марія Ростовська, 49 років. — Спочатку сестрички разом сиділи, та я їх розсадила, бо Діанка вищенька. Вони здібні діти. Я їх до аварії бачила. Гуськом по обочині йшли.

На похорон дівчинки прийшла вся школа. Принесли два вінки і багато квітів.

— Труну несли закритою. Відкрили, коли прощалися, але покривала не піднімали. Дитина там страшна. У мене й досі з пам"яті те все не йде, — говорить Марія Іванівна.

29 вересня Мирославі виповнилося б сім років. Її батьки працюють на агрофірмі "Вікторія". У них залишився старший син — восьмикласник Олексій.

Зараз ви читаєте новину «Двох сестер збила вантажівка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі