пʼятниця, 11 жовтня 2019 07:45

Два офіцери поліції загинули дорогою на роботу

8 жовтня на трасі Херсон — Миколаїв у автомобільній аварії загинули заступник начальника поліції у Миколаївській області Сергій Сидоренко та виконуючий обов'язки начальника Управління протидії наркозлочинності Володимир Іллічко. Обом було по 39 років.

Поліцейські їхали на роботу із Херсона. Близько 8-ї ранку поблизу села Шевченкове Вітовського району їхня "Тойота Кемрі" зіткнулася з позашляховиком "Лексус GX460". За кермом був Сидоренко. Він та Іллічко загинули на місці. Тіла затисло в машині, їх діставали рятувальники.

Загиблі раніше працювали в Херсоні. До Миколаєва на підвищення їх перевели цього року.

— Полковник Сергій Сидоренко пропрацював у карному розшуку на багатьох посадах. Потім він очолив Новокаховський відділ поліції. Звідти йому запропонували керівну посаду в поліції Миколаївської області, — розповідає Микола Кучерявий із поліції Херсонської області. — Підполковник Володимир Іллічко до переведення багато років пропрацював у слідчому управлінні.

Попередніх причин аварії у поліції не повідомляють.

Спочатку казали, нібито авто поліцейських виїхало на зустрічну смугу. Пізніше з'явилася неофіційна інформація, що винуватцем може бути водій "Лексуса", за кермом якого знаходився бізнесмен із Києва 61-річний Олександр Котін.

— Мав зламаний таз. Чоловіка прооперували, стан стабільний, — каже головний лікар Миколаївської лікарні швидкої допомоги Олександр Дем'янов.

У Володимира Іллічка лишилися дружина та 13-річний син. Сергій Сидоренко восени планував одружитися.

"За два дні до трагедії говорив із Сергієм. Він хвилювався через зміни у керівництві поліції. Заспокоїв, що зміни будуть завжди. А він професіонал-розшуковець, яких дуже мало на сьогодні в нашій країні. Радив турбуватися про свою майбутню родину. Питав, коли познайомить із коханою, яку так довго приховував. Він сказав, що скоро піде у відпустку й обов'язково запросить на весілля", — розповів у "Фейсбуці" 46-річний В'ячеслав Аброськін, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ.

Слідчі встановлюють обставини аварії та шукають свідків.

Зараз ви читаєте новину «Два офіцери поліції загинули дорогою на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі