понеділок, 18 червня 2007 07:06

Дмитро Караєв зґвалтував 93-річну бабусю

Про 22-річного Дмитра Караєва в селищі Фащівка Антрацитівського району Луганської області люди говорять украй неохоче. "Він звичайний, ніколи нічим не відрізнявся від решти, вчився посередньо", — кидають його односельці.

Дмитро, закінчивши середню школу, шукав роботу в селищі. Нічого путнього не знайшов і подався працювати різноробом до Москви. Був там по кілька місяців, а потім повертався додому. Коли гроші закінчувалися — знову їхав до Москви.

Різдво 2007 року Дмитро планував зустріти із друзями. Цілий день компанія гуляла, пила горілку в будинку одного з приятелів. Увечері відзначали день народження подруги. Уночі Дмитро побрів додому. Перед ворітьми зупинився й пішов у протилежний бік до хати 93-річної Анастасії Ігрушиної. Самотня баба жила на протилежній вулиці.

— Сам не знаю, чого туди пішов, — казав Дмитро згодом. — У мене стався якийсь провал у пам"яті, я нічого не розумів.

Двері були замкнені на ключ. Дмитро в подвір"ї знайшов відкривалку для пляшок, підважив нею віконне скло й вліз у кімнату. Баба Настя спала. Дмитро стягнув із неї панчохи й почав ґвалтувати. Жінка опиралася. Караєв затулив їй рота рукою. Потім закрутив панчохи на шиї і задушив.У хаті перевернув все догори дном — імітував пограбування.

Дмитро виліз на вулицю й побрів митися на місцеву річку Міус. Додому повернувся під ранок. Мати запитала сина, чому він мокрий і брудний.

— Увечері помагав бабі Насті зайти у хату й вимазався в дворі, — сказав хлопець і ліг спати.

Дмитра затримали наступного дня. 17 травня Апеляційний суд Луганської області засудив його на 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Караєв зґвалтував 93-річну бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі