пʼятниця, 05 лютого 2016 07:00

Дев'ятирічний Денис Веретільник впав у кому після аварії

— Жодна машина після аварії не зупинилася. Кажуть, злякалися. Але якщо збили дітей, як поміч не надати? — говорить львів'янка 45-річна Людмила Смола. Ввечері 1 лютого біля її дому на розі вулиць Пасічної й Пимоненка легковик збив 12-річного Тараса та 9-річного Дениса Веретільників. Молодшого відкинуло на зустрічну смугу. Хлопця зачепив ще й мікроавтобус.

Діти гуляли надворі, поверталися додому. Дорогу переходили по "зебрі".

— "Део Ланос" їхав не швидко. Але від удару меншого відкинуло під колеса буса. Це видно з відеореєстратора. Водій мікроавтобуса не зупинився. Припускаємо, що міг не помітити дитини, бо все сталося дуже стрімко. Шукаємо його як свідка аварії, — каже 32-річний Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1". — Водій "Ланоса" у скоєному зізнався того ж вечора. Це 55-річний львів'янин, має двох дітей. Був тверезий. Каже, поїхав далі, бо був у шоці.

Хлопців "швидкою" відвезли в міську дитячу лікарню. У Тараса — струс мозку. Денис у комі. Має важкий забій головного мозку, численні переломи. Люди розповідають, що через погане освітлення й відсутність дорожніх знаків аварії на цій дорозі трапляються часто.

— На повороті з вулиці Джорджа Вашингтона на Пасічну є світлофор. А ще зелена стрілочка на білому фоні — вона дозволяє рух автомобілів. Часто виїздить маршрутка, перекриває огляд іншим машинам, ті розганяються і на "зебрі" зупинитися не можуть. Недавно так мого брата збили. На щастя, вижив. Тут щотижня аварія. Якщо нічого не зміниться, зберемося з людьми, будемо дорогу перекривати, — додає Людмила Смола.

Зараз ви читаєте новину «Дев'ятирічний Денис Веретільник впав у кому після аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі