понеділок, 19 березня 2007 16:05

Десятикласники зняли відео з голими задами

Два останні місяці минулого року п"ятеро учнів 10-В класу Черкаської школи-гімназії N1 знімали на відеокамеру мобільного телефону та на цифрову камеру власний ролик. На 13-хвилинному відео хлопці демонструють свої голі дупи, геніталії, вистрибують на парти без штанів, п"ють воду з калюж на шкільному дворі. Один учень справляє малу потребу в пляшку й п"є з неї.

Школярі показували ролик однокласникам й однокласницям, копіювали на інші мобільники. Відео помітила мати однієї учениці, коли та проглядала його. Донька не приховувала враження від незакомплексованих хлопців. Жінка віднесла ролик на місцевий обласний телеканал "Антена плюс".

— Ми показали в ефірі один із епізодів, на якому не було видно облич школярів, — розповідає "ГПУ" 39-річний головний редактор газети "Антена" Валерій Воротник. — Бо ж у кадрі діти з забезпечених сімей. Батько одного — відомий підприємець, іншого — співзасновник великого підприємства.

Відеоролик побачили черкащани. До редакції "Антени" почали приходити інші батьки й запитували, чи немає в кадрі їхніх дітей. Керівництву каналу погрожували — телефонували невідомі й казали, що "доб"ються закриття каналу. Якщо потрібно, достукаються й до президента".

Для розслідування інциденту міське управління освіти створило комісію. Виписали догани директорові гімназії N1 Катерині Кириловій, заступникові з виховної роботи, класному керівникові 10-В класу, вчителям фізики та англійської мови, практичному та соціальному педагогам.

Самі школярі кажуть, що знімали ролик заради забави.

— Один із батьків заявив, що вони ще й не таке витворяли, коли були малими, — зізнається начальник міського управління освіти Анатолій Депутат. — Щоправда, сказав, тоді не було відеокамер.

Черкаську школу-гімназію з поглибленим вивченням англійської вважають одним із кращих виховних закладів міста. Його частіше за інших демонстрували закордонним гостям.

Зараз ви читаєте новину «Десятикласники зняли відео з голими задами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі