вівторок, 15 липня 2008 07:07

Депутат міськради хотіла перепливти Дунай

Плавом перетнути Дунай хотіла 41-річна Інна Кутузова — депутат міської ради Ізмаїла на Одещині. 9 липня жінка попливла в напрямку Румунії. Українські прикордонники затримали її на середині річки.

— Вона заявила, що вирішила поплавати, заснула й тому так далеко дісталася, — каже Олександр Яковенко з Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. — Її відвезли до прикордонного загону в Ізмаїл. Потім відпустили.

Депутатка намагається потрапити до Румунії не вперше. 6 липня вона перепливла Дунай, однак румунські рибалки передали її українським прикордонникам. За спробу перетнути кордон суд зобов"язав жінку заплатити 3 тис. грн штрафу.

Інна Кутузова — депутат від Прогресивно-соціалістичної партії України. Жінка запевняє, що на неї тиснуть у зв"язку з політичною діяльністю. Колеги із фракції "Русь" називають її поведінку реакцією на провокації з боку політичних опонентів.

Міська рада Ізмаїла звернулася до Блоку Наталії Вітренко із проханням розглянути можливість відкликати депутата "у зв"язку з невідповідністю її поведінки званню депутата". 8 липня Наталія Вітренко заявила, що не знає про інцидент. Обіцяла з"ясувати деталі.

Зараз ви читаєте новину «Депутат міськради хотіла перепливти Дунай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі