пʼятниця, 21 грудня 2007 07:13

Чернігівського маніяка спіймали

48-річний начальник Чернігівської обласної міліції генерал Валерій Нонік повідомив про спійманого ґвалтівника. У нього знайшли речі потерпілих. Поки міліціонери не називають прізвище затриманого. Кажуть, він досі не зізнався.

— Сусіди будуть шоковані, коли дізнаються, хто це, — додає генерал.

Маніяка в Чернігові шукали півроку. За цей час він зґвалтував сімох дівчат віком до 15 років. Чекав їх біля магазину "Мегацентр", готелю "Україна", шкіл N10, N12, N7, на вул. Маршала Рокосовського. Чоловік удавав пограбованого бізнесмена. Просив школярок показати вулиці, якими, за його словами, втік грабіжник. Зазвичай, дівчат було дві. Він заводив їх на будмайданчик чи горище й по черзі ґвалтував. Вони не тікали, бо погрожував ножем.

Потерпілі склали фоторобот і разом із міліцією їздили містом у пошуках кривдника. Одна впізнала його.

Чоловікові 39 років, він світловолосий, із залисинами, зріст 178 см. Народився у родині чернігівських військових, має дружину і двох дітей. Останні 10 років їздив на заробітки до Москви. Нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівського маніяка спіймали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі